Transistorstraat 42-II
1322 CG Almere

T: 036 - 523 10 91
F: 036 - 521 70 15
E: info@sanes.nl

Wie is Sanes

Sanes wordt geleidt door een installatietechnicus en een bouwfysicus die in het verleden hun sporen hebben verdiend in diverse grote productiebedrijven, installatiebedrijven, technisch- en bouwfysische adviesbureaus. Onze personeelsleden hebben naast technische kennis ook ervaring opgedaan in de installatietechnische uitvoering. Dit resulteert in onze praktische, doelgerichte en effectieve aanpak.

Wij worden naast nieuwbouwprojecten vaak ingeschakeld voor bestaande gebouwen waarbij, onderhoud, renovatieaanpak en energievraagstukken een belangrijke rol spelen. Een goed gebouw neerzetten is belangrijk, echter het toezien op blijvende goed werkende installaties en verantwoord energieverbruik is evenzo belangrijk.

Door de integratie van installatietechniek en bouwfysica in één bureau zijn de communicatielijnen kort, wat voor onze opdrachtgevers werkt.
Onze "second opinions" van technische en bouwfysische voorstellen (van collega-adviseurs) leveren opdrachtgevers vaak interessante (financiële) alternatieven en oplossingen.

Voor een goede projectvoortgang en eindresultaat is het vastleggen van de juiste uitgangspunten essentieel!